Skip to content

Tussen Picasso, De Miro en Da Vinci

juli 23rd, 2017

tineke thielemans

Zaterdag 19 augustus opening expositie Tineke Thielemans en Willem den Dunnen in Museum de Oude Sint Jan in Brugge

Museum De Oude Sint Jan in Brugge is bekend om haar permanente tentoonstellingen van Pablo Picasso, Juan de Miro en Leonardo Da Vinci. In de Mozartzaal van het museum organiseert de Brusselse Gallery Amedeo Art meerdere malen per jaar tijdelijke exposities van hedendaagse kunstenaars. Van 17 augustus tot 6 september exposeer ik er samen met Willem den Dunnen uit Leeuwarden. We laten hier de werken zien waarmee we bekend zijn geworden. Ik exposeer er mijn bronzen beeldhouwwerken vol humor, krachtig en vaak met een verrassingselement. Surrealistisch en met een duidelijke eigen stijl. Dieren met menselijke elementen en omgekeerd. Mijn kijk op de wereld zie je terug in mijn beelden. Een duidelijk voorbeeld hiervan is ‘That’s life’, een werk dat aangeeft hoe ik denk over de omgang van mensen met elkaar, te zien tijden deze expositie in Brugge.

Thats Life Tineke Thielemans

Je bent van harte welkom wordt bij de opening van deze expositie in het Museum de Oude Sint Jan op zaterdag 19 augustus van 15.00 tot 18.00 uur in Brugge. De expositie wordt geopend door galeriedirecteur de heer Amedeo Arena.

Comments are closed.