Skip to content

De Betoverende Tuin (België)

september 18th, 2021

tineke thielemans

Tot en met 26 september exposeer ik bij De Betoverende Tuin in Jodoigne (Belgie).

De Betoverende Tuin opent tijdens de zomermaanden haar deuren en nodigt de bezoeker uit voor een reis doorheen mysteries en schoonheden, transformaties en metamorfoses. De Betoverende Tuin is een Internationale kunsttentoonstelling in een natuurlijke, waterrijke landschapstuin vol contrasten, ligt halfweg tussen Brussel en Liège en op de ‘RAVEL’-fietsroute die Tienen met Jodoigne en Namur verbindt.

Meer dan 60 beeldhouwers uit België, de omringende landen, USA en Rusland nemen dit jaar deel. U ziet er beelden in glas, brons, metaal, ‘Schoon Schroot’ (Jan Verschueren), keramiek. Naast meerdere bronzen werken van mij zoals The Battle en Gekko Style, zie je er ook werken van kunstenaars zoals Jacques Raemaeke(e)rs met zijn Olifantvogel, de ‘Métamorphoses’ van Didier Becquart, de fabelachtige mooie keramieken van de Russische kunstenares Elya Yalonetski en vele andere kunstenaars creëerden ‘Fabelachtige Wezens’, het thema van dit jaar.

Openingstijden
Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen tussen 13 en 20 uur tijdens de jaarlijkse tentoonstelling.

Locatie:
De Betoverende Tuin
Rue du Tilleul 22
1370 Jodoigne
België

Comments are closed.