Skip to content

Brons, drukprenten en schilderijen in Sint-Oedenrode

februari 13th, 2018

tineke thielemans

ZBC Sint-Oedenrode begint op een heus museum te lijken. Iedere 4 maanden is er een nieuwe expositie met kwalitatief hoogwaardige kunstwerken. Vanaf twee februari zie je er beelden van Tineke Thielemans en schilderijen van Rudolf R. Gras en Mandy Jones.

a beauty contest tineke thielemans

Met haar bijzondere bronzen beelden zet Tineke Thielemans je aan het denken. In haar werk dicht ze dieren menselijke eigenschappen toe, verrassend en vol humor, en ‘raakt’ daarmee de kijker. Rudolf R. Gras is uitgesproken met zijn olieverfschilderijen met prachtig lijnenspel. In deze expositie toont hij zijn schilderijen van bijzondere karakters met een knipoog, gerelateerd aan olympische sporten. Derde kunstenaar is Mandy Jones. Deze van oorsprong Engelse kunstenares gebruikt voor haar werken zeer verschillende technieken, van verfijnd tot grof. Zo maakt ze gebruik van lino en vingerverftechniek en creëert zo de meest prachtige afbeeldingen.

Van 2 februari tot 1 juni 2018
in Zaken- en Bestuurscentrum
Bastion 1-5, Sint-Oedenrode

Voor nadere informatie:
HavemanKunst
Ina Haveman
06-23231386
info@havemankunst.nl

Comments are closed.