Skip to content

Exposeren mag weer: vanaf 14 juni in de Hortus in Haren

juni 7th, 2020

tineke thielemans

Na een periode waarin, begrijpelijk, veel exposities niet door konden gaan, opent ook de kunstwereld weer langzaam haar deuren. Op 14 juni exposeer ik in een van de mooiste en grootste botanische tuinen van ons land: de Hortus Botanicus in Haren. De Hortus is een fantastische locatie met negen thematuinen waaronder een prachtige tuin uit de Chinese Ming-dynastie.

De afgelopen tijd was vooral erg rustig. Zowel twee geplande exposities bij Sta Art in Alphen aan de Rijn als een expositie in België van de galerie ‘Art Sanctuary Gallery en De Betoverende Tuin’ werden in verband met Corona afgezegd of verplaatst. Het was geen makkelijke tijd voor kunstenaars, alle activiteiten vielen stil, maar natuurlijk realiseer ik me ook dat er mensen waren die het veel zwaarder hebben gehad en ben ik dankbaar voor mijn goede gezondheid.

Maar ik ben blij dat we weer aan het werk kunnen!
En ook nog eens op een zeer bijzondere plek!

De expositie in Haren opent op 14 juni (tot en met 11 oktober) en is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. Een bezoek aan de Hortus Haren is alleen mogelijk via online reservering, klik hier om te reserveren!

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Hortus in Haren.

Comments are closed.