Skip to content

EXPOSITIE IN GALERIE STIJL

november 5th, 2018

tineke thielemans

Nog tot en met 12 november

Een expositie in de beeldengalerij en -tuin

De volgende kunstenaars doen mee: Mabel Bouscholte, Chr. Paul Damsté, Lisette Dijksterhuis, Ard de Graaf, Eef de Graaf, Lyde de Graaf, Joris de Groot, Jan Hendriks, Gerlinde Habekotté, Ben Haggeman, Marianne Hol, Oscar B. Jansen, Roland de Jong, Brigit Klatser, Els van ’t Klooster, Amerentske Koopman, Maurice Kummer, Rob Langendoen, René Lauffer, Ageeth Leemkuil, Bert Loman, Bas Lobik, Ab Marte, padua-in-stijl, Herman van de Pol, Justin Prang, Boudewijn Rikmenspoel, Henk Rusman, Kees Sabee, Kees Segers, Elly Slingenberg, Tineke Thielemans, Marco van Tricht, Eugené Terwindt, Coen Vernooij, Albert van der Weide en Aristos Bouïus.

Meer informatie via de website van galerie Stijl

Comments are closed.