Skip to content

Expositie in Beeldentuin in Gees samen met Wouter Berns

april 11th, 2018

tineke thielemans

‘Zeven hectare paradijs, waar natuur en kunst elkaar ontmoeten in een tuin met Engels karakter’

Vanaf vrijdag 20 april is mijn werk te zien in de prachtige beeldentuin in Gees. Een mooie locatie in het Drentse land met zowel een beeldentuin als galerie. In de galerie exposeert onder andere ook Wouter Berns, waarmee ik onlangs ook de zeer succesvol ontvangen expositie ‘Kunst met een Glimlach’ deed in Bennekom. Ons werk past uitstekend bij elkaar omdat we beiden humor inzetten om serieuze zaken aan de kaak te stellen. Er is veel werk van mijn collectie te zien, waaronder ook een aantal niet eerder geëxposeerde beelden.

De expositie is van 22 april t/m 30 september.
Op vrijdag 20 april is een voorkijk-middag, op zaterdag 21 april is de officiële opening.
Meer informatie vind je op de website van de Beeldentuin.

My Imagination Tineke Thielemans

Comments are closed.