Skip to content

Expositie in gloednieuwe galerie in Den Haag

juni 5th, 2017

tineke thielemans

the gameboys tineke thielemans

Tot en met half augustus is mijn werk te zien in een van de nieuwste galeries van ons land: De Hofgalerie in Den Haag. Eigenaar Stephane Henny, die jarenlang werkzaam was bij galerie Smelik & Stokking, vond de tijd gekomen om voor zichzelf te beginnen. Eigen smaak, eigen inbreng, eigen keuzes maken; dat trok hem aan. De galerie bevindt zich in een van de oudste straatjes van Den Haag; de Annastraat.

Dat Stephane mij gevraagd heeft om bij hem te exposeren geeft aan dat hij voor kunst gaat die buiten de gewone paden mag treden. Werk dat verrassend is, met humor en werk dat iets vertelt over wat er in de kunstenaar omgaat. Ik nodig iedereen uit te gaan kijken en te zien wat Stephane’s artistieke keuzes zijn. Laat je verrassen op die prachtige plek in Den Haag.

De Hofgalerie
Annastraat 3, 2513 AT Den Haag
Telefoon: 06 48044360
Voor website klik hier
Voor Facebook-pagina klik hier

 

Comments are closed.