Skip to content

Open Atelierroute in Bennekom

mei 21st, 2016

tineke thielemans

open atelierroute bennekom

Za 28 en zo 29 mei wordt in Bennekom de tweejaarlijkse Open Atelierroute gehouden. Je kunt de ateliers en werkplekken van deelnemende kunstenaars bezoeken en er is een expositie in Villa Erica. Daar zie je een of twee werken van alle kunstenaars. Ook is de villa het informatiepunt van de atelierroute.

Tijdens de atelierroute kun je mij samen met collega kunstenaar Irmgard Lamers bij mij thuis bezoeken om ons werk te bekijken en daar met ons over te spreken. Irmgard Lamers laat in haar schilderijen het leven in al zijn facetten zien. Bloemen symboliseren het mensenleven. Geboren worden, leren leven, verliefd worden, verouderen en uiteindelijk verleppen. Symboliek speelt in ons beiden werk een grote rol. Daarom passen de schilderijen van Irmgard en mijn beelden ook zo goed bij elkaar.

Je bent van harte welkom op za 28 en zo 29 mei van 11-17 uur bij mij thuis in de van Broeckhuysenstraat 17 te Bennekom. Voor de gezamenlijke expositie bezoek je Villa Erica, Ericapark 1 in Bennekom.

Meer informatie:
www.dekijkdoosbennekom.nl
www.irmgardlamers.nl

this is not a horse

Comments are closed.