Skip to content

Expositie & atelierweekend in Galerie Mi in Bilthoven

mei 10th, 2016

tineke thielemans

Van 15 mei tot en met 2 juli exposeer ik bij Galerie Mi in Bilthoven. Galerie Mi is een plek waar de deuren altijd open staan voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een inspirerende cultuurbelevenis, kunst willen kopen of een kunstopdracht willen plaatsen.

Ik exposeer er samen met Mart Brouwer (houtobjecten), Liesbeth Milort (marmerhars/acryl met krijt), Wlima Huysman (sieraden), Priscilla Teoh-Stoute (keramiek/stenen) en Miranda Waterlaat (acryl). Je kunt de kunstenaars ontmoeten tijdens de Vernissage op zondag 15 mei van 14 tot 17 uur.

Het weekend van 21 en 22 mei is er atelierweekend (open atelier route) in Bilthoven waar Galerie Mi aan meedoet. Op 21 mei ben ik daarbij aanwezig. Tot ziens in Bilthoven!

Comments are closed.