Skip to content

Nieuwe beelden op Martini Plaza in hartje Groningen

maart 13th, 2016

tineke thielemans

Van donderdag 17 tot en met zondag 20 maart is de Wonen&Co beurs in Groningen op de Martini Plaza. Met een broeinest aan woontalenten, artiesten, een dosis foodbeleving en veel, heel veel wooninspiratie is de elfde Wonen&Co de beurs het leukste woonevenement van Noord-Nederland.

Een van de deelnemers is Galerie Marten Randa uit Winschoten, die er werk van zijn vaste kunstenaars exposeert. Bij Marten Randa ontdek je allerlei kunstwerken om je huis en tuin kunstzinnig naar een hoger level te tillen. De galerie toont er onder andere beeldhouwwerken voor huis en tuin gemaakt door verschillende kunstenaars. Zo ook een aantal nieuwe beelden van mij.

Gekko Style bijvoorbeeld, een gekko in een denkhouding. Hangend over een mooie houten sokkel. Ik hou er van dieren uit te beelden met menselijke trekjes, omdat het gedrag van mensen en dieren veel overeenkomsten heeft.

Tijdens de beurs zijn de werken ook op grote schermen op de Martini Plaza te zien.

Gekko Tineke Thielemans

Comments are closed.