Skip to content

Art square op het Museumplein in Amsterdam

november 19th, 2015

tineke thielemans

Van 26 tm 29 november neem ik deel aan Art Square Amsterdam.

Het is alweer de 5e keer dat dit evenement plaatsvindt op een prachtlocatie, het Amsterdamse Museumplein. Letterlijk in het kloppend hart van de Nederlandse kunstwereld. Precies in het midden tussen het Rijksmuseum, het van Gogh Museum Amsterdam en het Stedelijk Museum.

Samen met 29 andere geselecteerde kunstenaars toon ik er werk. Samen zijn we samen goed voor meer dan 120 kunstwerken. Zorgvuldig geballoteerd, met kwaliteit en diversiteit als belangrijke uitgangspunten. Juist omdat de bijzondere locaties van Art Square zo’n brede groep bezoekers trekken. Van particuliere kunstliefhebbers tot professionele kunstverzamelaars, van galeriehouders tot vertegenwoordigers van musea.

Kind-Wereld van Tineke Thielemans

De tentoonstelling begint op 26 november voor genodigden en op 27 november om 14.00 uur is de officiële opening door wethouder Mevrouw Kasja Allongren van o.a. Kunst en Cultuur en de Heer Sebastiaan Capel voorzitter van het dagelijks bestuur Zuid met in zijn portefeuille o.a. Kunst en Monumenten. De expositie is tot en met 29 november (van 10.00 tot 18.00 uur).

Meer informatie vind je op de site van Art Square.

Comments are closed.