Skip to content

Bevroren Beweging – De Hollandsche Maagd

januari 22nd, 2015

tineke thielemans

1 t/m 28 FEBRUARI 2015
BEVROREN BEWEGING
IN GALERIE DE HOLLANDSCHE MAAGD

Kunstenaars:
Wilco Dragt – Fotografie
Greetje Sieders – Sieraden
Tineke Thielemans – Bronzen Beelden

De hele maand februari staat Galerie De Hollansche Maagd in het teken van de expositie “Bevroren Beweging” met werk van fine art fotograaf Wilco Dragt en nieuw werk van twee bekende kunstenaars van de galerie; Greetje Sieders en Tineke Thielemans.

Fotograaf Dragt neemt je mee langs watervlaktes en sneeuwlandschappen. Met zijn verstilde en minimalistische zwart-wit foto’s creëert hij een nieuwe wereld, waarin beweging vloeibaar wordt en juist op die manier bevroren lijkt te zijn. Maar dan wel een bevroren wereld met een grote zachtheid, die wordt versterkt door de bijzondere afdrukken die hij van zijn werk maakt.

Greetje Sieders, die al eerder te zien was in de galerie, zijn nieuwe sieraden te bewonderen. Van Tineke Thielemans zijn er op deze expositie een aantal nieuwe bronzen werken te zien. Fascinerende gestileerde dieren, bomen en appels. Elk met en bijzonder verhaal.

“Ook dit jaar vind ik het weer heerlijk om te beginnen met een pure en heldere expositie die ruimte maakt voor verrassingen in het nieuwe jaar… Nieuwsgierig? Kom vooral langs!” Aldus galeriehouder Anita Gaasbeek.

 

Meer informatie vindt u in dit document

Comments are closed.