Skip to content

Expositie Buitengewoon

oktober 28th, 2014

tineke thielemans

EXPOSITIE BUITENGEWOON
GALERIE DE HOLLANDSE MAAGD
7 november tm 13 december

Van 7 november tot en met 13 december exposeert Galerie de Hollandsche Maagd het werk van Tineke Thielemans en negen andere kunstenaars op een bijzondere locatie buiten Gouda. Het bestuur van de Stichting Boomkwekerijmuseum in Boskoop vroeg galerie De Hollandse Maagd vorig jaar om een expositie samen te stellen als feestelijke afsluiting van hun 40ste jubileumjaar. Het leverde een bijzonder mooie tentoonstelling op waarin natuur, bomen, water en beweging een buitengewone rol spelen.

De expositie is te bekijken van 7 november tm 13 december.
Wekelijks van dinsdag tm vrijdag van 13.30-16.30 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur.
Locatie: Boomkwekerij Museum, Reijerskoop 54 in BOSKOOP

Comments are closed.