Skip to content

Expositie in het Zeeuwse Baarland

mei 30th, 2014

tineke thielemans

Baarland is een geweldig mooie omgeving langs de Westerschelde. Ik exposeer er vanaf begin juni in Galerie 88; een prachtig wilde tuin, met schapen als grasmaaiers, wilde bloemen en fruitbomen in bloei. Baarland is niet naast mijn deur; het ligt zo’n 15 kilometer van Goes in Zuid-Beveland. Ik was er deze week om de expositie in te richten (zie foto) en heb genoten van zowel het landschap als de prachtige plek van deze expositie.

Galerie Achttien 88 is een door de galeriehouders zelf gecreëerde natuurtuin vol fruitbomen, planten, een prachtige grote es en nog veel meer wild natuurschoon. Als grasmaaier hebben ze onder anderen 5 schapen, die op een heel oud dijkje grazen. Tussen al deze natuurpracht zijn in juni kunstwerken te zien van 10 kunstenaars, waaronder ik dus. Zowel de kunstwerken als de setting zijn echt een aanrader om te komen bewonderen!

Praktische informatie
Data: begin juni tot eind september
Adres: Galerie Achttien 88, Oude Polderdijk 2, te Baarland.

Comments are closed.