Skip to content

Atelierroute Bennekom

mei 19th, 2014

tineke thielemans

Ik ben zeer verheugd dit jaar voor het eerst mee te kunnen doen aan de Bennekomse Atelierroute. Culture Vereniging de Kijkdoos in Bennekom organiseert zaterdag 24 en zondag 25 mei voor de derde keer deze culturele route langs kunstenaarsateliers uit het dorp.

Thats life Tineke Thielemans

Tot nu toe lukte het nooit deel te nemen in verband met andere exposities, maar deelname aan deze route in mijn woonplaats kon natuurlijk niet uitblijven. Ik heb het beeld ‘That’s Life’ speciaal voor de route naar Bennekom gehaald.

De route start bij Villa Erica, waar van alle deelnemende kunstenaars een werk te zien zal zijn. Ook vinden bezoekers hier informatie over de Atelierroute. Ateliers op de route zijn gemarkeerd met een bord ‘Kijkdoos open Ateliers’.
Deelnemers aan de route krijgen een stempelkaart, die bij de meeste stempels kans geeft op een cadeaubon ter waarde van € 100 te besteden aan een kunstwerk van Lia Stouten.

Samen met de kunstenaars en organisatie van de Atelierroute wens ik je een mooie en inspirerende wandeling toe!

Meer informatie vind je in de digitale folder of op de website van De Kijkdoos.

Comments are closed.