Skip to content

ArtArnhem 28 t/m 30 november 2013

november 15th, 2013

tineke thielemans

 

 

 

 

 

 

 

ArtArnhem 28 t/m 30 november 2013

In de Eusebiuskerk in Arnhem wordt de beurs ArtArnhem gehouden. Het is de opvolger van “Kunst in de Markt”. Een nieuw concept waarin nog meer dan voorheen de professionaliteit van de kunstenaars voorop staat. Zij zijn dan ook zelf aanwezig om het publiek over hun werk te vertellen. Zestig kunstenaars maar liefst. Ook Tineke Thielemans hoort bij de groep geselecteerde kunstenaars en vertelt u de achtergronden bij haar werk. Ook laat zij tijdens deze beurs zien hoe een wasmodel er in ruwe vorm uitziet en hoe het proces van afwerking in zijn werk gaat.

ArtArnhem belooft een levendige kunstbeurs te worden! Een boeiende ontmoetingsplek voor kunstenaars, galeriehouders en ArtArnhem, waar hun werk te zien en te koop zal zijn, een boeiende ontmoetingsplek voor kunstenaars, galeriehouders en kunstgeïnteresseerden!

U bent van harte uitgenodigd!

Praktische informatie:
Openingstijden Kunstbeurs: Donderdag 28 nov. 17.00 – 21.00 uur*
Vrijdag 29 –zaterdag 30 nov. en zondag 1 dec. 11.00 – 18.00 uur

Locatie: Eusebiuskerk, Kerkplein 1 Arnhem

 

Entreekosten: €5,50

klik hier voor de Flyer van Art Arnhem

 

*Uitsluitend voor genodigden

Comments are closed.