Skip to content

Galerie De Hollandsche Maagd

september 30th, 2013

tineke thielemans

 

 

 

 

 

 

Tineke Thielemans in Galerie De Hollandsche Maagd
Thielemans exposeert deze week in Galerie De Hollandsche Maagd in Gouda. Samen met de schilders Hermanus en Riann wordt het een bijzondere expositie met als titel Poëtisch Realisme. Het werk is figuratief met een speciale lading. Alle drie de kunstenaars weten humor toe te passen in hun werk, de kijker zal een glimlach vaak niet weten te onderdrukken. De expositie in Gouda is wat betreft samenstelling een primeur; Hermanus, Riann en Thielemans waren nooit eerder samen te zien tijdens een expositie.

Praktisch info
Galerie De Hollandsche Maagd, Oosthaven 28, Gouda NL
Openingstijden: 3 tot en met 6 oktober
do en vr 13-17 uur en
za 11-17 uur.
Extra open op zo. 6 okt. 13-17 uur!
www.dehollandschemaagd.nl

Comments are closed.