Skip to content

Tineke Thielemans exposeert in de Keukenhof

maart 20th, 2013

tineke thielemans

 

 

 

 

 

Tineke Thielemans exposeert in de Keukenhof
Lisse, 21 maart t/m 20 mei 2013

De lente kan beginnen en in deze mooie tijd is van maart t/m mei het jaarlijkse grote kunstevenement in de Keukenhof. Dit jaar is het de 25ste keer dat Ansèl Sandberg het organiseert. Kunstenaars uit Nederland en België laten hier hun werk zien en onder deze kunstenaars is Tineke Thielemans. Komt allen en geniet in een prachtige dag in een mooie omgeving.

In de Keukenhof staan drie beelden van Tineke Thielemans. Ze laten zien hoe ze denkt, voelt en kijkt naar de wereld om haar heen. Een wereld, die humoristisch, ontroerend en verrassend is, net als haar beelden, maar ook een wereld die nogal confronterend is en ook dat is duidelijk in haar werk te zien. Bij het kijken naar haar beelden wordt de toeschouwer uitgenodigd zijn of haar fantasie te gebruiken en het rijk der verbeelding te betreden.

Openingstijden:
Alle dagen van 8 uur – 19.30 uur ook op zon en feestdagen
Meer informatie vindt u hier

Comments are closed.