Skip to content

Thielemans en Loman in het nieuwe PEK-gebouw

november 30th, 2012

tineke thielemans

Thielemans en Loman in het nieuwe PEK-gebouw

‘Ik ben trots om na veel exposities in binnen- en buitenland weer eens in mijn eigen gemeente te exposeren.’ Aldus Tineke Thielemans over de expositie van haar werk in het nieuwe PEK-gebouw in Ede. Thielemans exposeert er samen met Karel Loman, maker van expressionistische schilderijen.
Thielemans is al jaren lid van het PEK, het platform Edese kunstenaars dat exposities organiseert en belangen behartigt van professionele kunstenaars in de gemeente Ede. Het PEK is sinds kort gevestigd in dit nieuwe pand aan de Maanderpoort in Ede. De locatie is erg mooi, in het voormalige Delta pand tegenover het politiebureau. We blijven in de creatieve sfeer, bovendien is de ruimte groter en mooier dan de locatie aan de Boogstraat.
U bent van harte welkom om deze openingsexpositie te komen kijken!

Praktisch info
Adres: Maanderpoort 23
Openingstijden: 7 en 8, 14 en 15, 21 en 22 december van 14.00 uur- 18.00 uur
Website PEK ede: www.pek-ede.nl
Website Karel Loman: www.karelloman.nl

Uitnodiging: expositie Thielemans Loman

Comments are closed.