Skip to content

Galerie Année – 6 okt tm 10 november 2012

september 25th, 2012

tineke thielemans

 Galerie Année – 6 okt tm 10 november 2012

The Gameboys Tineke Thielemans Van 6 oktober t/m 10 november exposeert Tineke Thielemans bij Galerie Année te Haarlem. De galerie is gelegen in een prachtig pand in de oude binnenstad van Haarlem. Année bestaat dit jaar 20 jaar en heeft inmiddels een sterke reputatie opgebouwd in het exposeren van bijzonder en verrassend werk. Tineke Thielemans exposeerde reeds drie keer eerder bij deze galerie, in 2006, 2009 en 2012.

In het werk van Tineke Thielemans laat zij haar wereld zien. Daar gebruikt zij regelmatig dierenfiguren voor, die ze menselijke karaktereigenschappen en trekjes toedicht, die aanzetten tot nadenken . Haar werk is humoristisch, ontroerend en soms confronterend en nodigt uit tot kijken, kijken en nog eens kijken. Een van de geëxposeerde werken is The Gameboys: Twee muizen spelen met een slang, maar wie gaat er met de muizen spelen?

Ook te zien tijdens deze expositie is het werk van Peter Gentenaar. Ruimtelijke werken van papier en op het platte vlak, die kleurrijk zijn en de mensen doet denken aan een wereld vol bloemen. Tevens kunt u prachtige grafieken bewonderen van Business Art Service.

Praktisch info
Galerie Année Gedempte Oude Gracht 33 in Haarlem.
Website: galerieannee.nl 
Peter Gentenaar, website: gentenaar-torley.nl
Business Art Service, website: kunst.nl/Over-BAS

Comments are closed.