Skip to content

Expositie Beeldschoon – 1 t/m 30 september

augustus 24th, 2012

tineke thielemans


Expositie Beeldschoon 2012
Van 1 tot en met 30 september exposeert Tineke Thielemans op het jaarlijks terugkerende event Expositie Beeldschoon in de prachtige tuinen van Tophovenier Meeuwis de Vries. Op deze mooie locatie te Eerbeek
kunt u genieten van prachtig aangelegde tuinen gelegen aan de rand van de Veluwe, een prachtige bos en weilanden omzoomde plek. Op een gebied van circa 1 hectare exposeren 26 kunstenaars waaronder Tineke Thielemans. De 180 kunstwerken zijn zeer gevarieerd. Er zijn beelden en objecten te zien, figuratief en non figuratief, van allerlei materialen. Meer informatie vindt u hier.
Expositie Beeldschoon is een initiatief van Rietveld Kunstbemiddeling.

meeuwisdevries.nl

One Comment

  1. september 17, 2012

    I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever before.

Comments are closed.