Skip to content

Kunst aan de Lek

mei 1st, 2015

tineke thielemans

Kunst aan de Lek
Opening zaterdag 2 mei
Expositie tot en met 27 september

In Wijk bij Duurstede ligt in het mooie buitengebied aan een eigen weg en in een prachtige tuin de galerie Kunst aan de Lek. In deze prachtomgeving is werk van verschillende beeldende kunstenaars te bewonderen, waaronder ook mijn beelden. De galeriehoudster Annie van Hal leidt je graag rond tijdens een bezoek!

Je bent van harte uitgenodigd om zaterdag om 4 uur bij de opening aanwezig te zijn en kun je niet, de expositie is tot en met 27 september te bezoeken.

Praktische informatie:
Kunst aan de Lek is regulier geopend op de vrijdag, zaterdag en zondag van het 1e en het 3e weekend van de maand van 13:00 tot 17:00. In de zomermaanden elk weekend. Daarnaast zijn bezoekers van harte welkom op afspraak (06-22888004).
www.kunstaandelek.nl

Uitnodiging 2015 2 Mei Kunst aan de Lek

 

 

 

Comments are closed.