Skip to content

Kunstmaand Ameland

maart 5th, 2014

tineke thielemans

Tijdens de Kunstmaand Ameland exposeert Tineke Thielemans in maart en april op dit prachtige eiland. Ameland met haar ongerepte natuur en lange kustlijn past zowel bij Tineke zelf als bij haar beelden. Als kind groeide zij op niet ver van de zee en nog steeds geniet zij van wandelingen langs de Nederlandse of internationale branding. Haar beelden, vaak dieren die samen haar beeldenportfolio vormen zijn ook geheel op zijn plaats op dit waddeneiland.

De expositie op Amenland kwam tot stand dankzij de galeriehoudster van de Roos van Tudor die de galerie in Ameland attent maakte op het werk van Thielemans. Zij is vanzelfsprekend zeer verheugd om hier te exposeren de komende maanden.

Niet alleen de galerie ligt op een mooie locatie, maar het eiland is geweldig om te gaan bezoeken.Tineke Thielemans nodigt u dan ook uit voor deze expositie en wellicht kunt u er een leuk weekendje Ameland van maken!

Praktische informatie:
Start: Het werk van Tineke Thielemans is te zien vanaf zaterdag 8 maart
Adres:
Stichting Kunstmaand Ameland, Burenweg 2 te Nes Ameland
Openingstijden: maandag, donderdag en vrijdag 13.00 uur-16.00 uur en let op nieuws hierover op de website.

www.kunstmaandameland.nl

Comments are closed.