Skip to content

Expositie Alphen Art

maart 21st, 2021

tineke thielemans

Voor het eerst sinds lange tijd weer een expositie!

Vanaf 19 maart is werk van mij te zien bij Galerie Alphen Art. Je kunt de galerie op woensdag, vrijdag en zaterdag te bezoeken op afspraak, zolang de coronaregels dat voorschrijven.
Ik exposeer er samen met Arno Massee, Charles Remeeus, Jennifer Hartsinck, Ria Bruine de Bruin, Leontine van der Klugt, Carla Bosman en Ina van de Nes.

Praktische informatie:
Galerie Alphen Art, De Aarhof 41, Alphen aan den Rijn
Geopend: wo en vrij van 13.00 – 16.00 uur, zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.
Om een afspraak te maken kunt u mailen naar: expositie.commissie@sta-art.nl

Exposeren mag weer: vanaf 14 juni in de Hortus in Haren

juni 7th, 2020

tineke thielemans

Na een periode waarin, begrijpelijk, veel exposities niet door konden gaan, opent ook de kunstwereld weer langzaam haar deuren. Op 14 juni exposeer ik in een van de mooiste en grootste botanische tuinen van ons land: de Hortus Botanicus in Haren. De Hortus is een fantastische locatie met negen thematuinen waaronder een prachtige tuin uit de Chinese Ming-dynastie.

De afgelopen tijd was vooral erg rustig. Zowel twee geplande exposities bij Sta Art in Alphen aan de Rijn als een expositie in België van de galerie ‘Art Sanctuary Gallery en De Betoverende Tuin’ werden in verband met Corona afgezegd of verplaatst. Het was geen makkelijke tijd voor kunstenaars, alle activiteiten vielen stil, maar natuurlijk realiseer ik me ook dat er mensen waren die het veel zwaarder hebben gehad en ben ik dankbaar voor mijn goede gezondheid.

Maar ik ben blij dat we weer aan het werk kunnen!
En ook nog eens op een zeer bijzondere plek!

De expositie in Haren opent op 14 juni (tot en met 11 oktober) en is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 16.30 uur. Een bezoek aan de Hortus Haren is alleen mogelijk via online reservering, klik hier om te reserveren!

Voor meer informatie kun je kijken op de website van de Hortus in Haren.

‘Bomen’ in Alphen a/d Rijn

februari 11th, 2020

tineke thielemans

Vrijdag 14 februari tm vrijdag 20 maart

Ik presenteer tijdens deze expositie, samen met zo’n 30 kunstenaars, werk binnen het thema “Bomen”. Het thema werd gekozen naar aanleiding van de Nationale Boomfeestdag op 18 maart 2020. Mijn werk Again, again and again is te zien tijden de expositie en geeft het verhaal van het paradijs weer.

De officiële opening is op vrijdag 14 februari om 19.00 uur met muzikale begeleiding door saxofoniste Aubrey Snell. 

Meer informatie:
14 februari tm 20 maart
Havixhorst 254 in Alphen aan den Rijn
Bezoek de website van StaArt

Expositie in Sneek

oktober 22nd, 2019

tineke thielemans

Kunst10daagse in Bergen

oktober 9th, 2019

tineke thielemans

Van 18 tm 27 augustus

Tijdens de herfstvakantie, van 18 tot en met 27 oktober, exposeer ik samen met 11 andere kunstenaars in Landgoed Huize Glory in Bergen ter ere van de jaarlijkse Kunst10daagse. Deze 10daagse is een evenement waarbij in totaal bijna 300 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 verschillende locaties in het kunstenaarsdorp Bergen en in Bergen aan Zee.  De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek.

Meer informatie:
Kunst10daagse in Bergen
Van 18 tm 27 augustus
Landgoed Huize Glory
Elzenlaan 2 in Bergen aan Zee
Dagelijks tussen 11 en 17 uur