Skip to content

Kerstexpositie in het Oude Stadhuys in Gouda

december 17th, 2017

tineke thielemans

Kerstexpositie Gouda

van zondag 24 tm zondag 31 december
door Galerie De Hollandsche Maagd

Vier schilders en vijf (beeldend) kunstenaars exposeren tussen kerst en oud&nieuw samen in het Oude Stadhuys in Gouda. Het is de zevende keer dat deze kerstexpositie door Galerie De Hollandsche Maagd georganiseerd wordt. Acht dagen lang genieten van een feestelijke kunstcollectie met schilderijen, bronzen, keramiek, glasobjecten en sieraden in de mooiste monumentale zalen van het stadhuis.

Openingstijden van de expositie:
Zondag 24 t/m dinsdag 26 december van 14.00 tot 17.00 uur
Woensdag 27 t/m zaterdag 30 december van 13.00 tot 16.00 uur
Zondag 31 december van 13.00 tot 16.00 uur

Het Oude Stadhuys is te bereiken via een loopbrug over de IJsbaan.

Voor info tel. 0615386063 of zie www.dehollandschemaagd.nl

Recensie De Gelderlander ‘Kunst met een Glimlach’

november 28th, 2017

tineke thielemans

Recensie Tineke Thielemans De Gelderlander

Kunst met een Glimlach

november 11th, 2017

tineke thielemans

In november exposeer ik samen met Wouter Berns in Villa Erica tijdens de expositie “Kunst met een Glimlach” van Galerie De Kijkdoos in Bennekom. Ons beider werk is surrealistisch met verrassende en humoristische elementen. De expositie heet dus ook niet voor niks “Kunst met een Glimlach” En toch, als je goed kijkt, is er nog veel meer te ontdekken.

Van 4 november t/m 19 november in De Kijkdoos in Bennekom

Meer info: www.dekijkdoosbennekom.nl/expositie-kunst-glimlach

 

Anual Dutch Art Fair

oktober 4th, 2017

tineke thielemans

De 7de editie van de ADAF (Annual Dutch Art Fair) vindt plaats op 13, 14 en 15 oktober 2017 in het World Fashion Centre in Amsterdam. Verdeeld over 3.500m2 presenteren ongeveer 200 professionele kunstenaars meer dan 1.700 kunstwerken aan duizenden bezoekers. Ik exposeer er samen met kunstenaar Willem den Dunnen uit Leeuwarden.

there is always a possibilty off flying away Tineke ThielemansMeer weten? Ga naar: www.adaf.nl

 

Tussen Picasso, De Miro en Da Vinci

juli 23rd, 2017

tineke thielemans

Zaterdag 19 augustus opening expositie Tineke Thielemans en Willem den Dunnen in Museum de Oude Sint Jan in Brugge

Museum De Oude Sint Jan in Brugge is bekend om haar permanente tentoonstellingen van Pablo Picasso, Juan de Miro en Leonardo Da Vinci. In de Mozartzaal van het museum organiseert de Brusselse Gallery Amedeo Art meerdere malen per jaar tijdelijke exposities van hedendaagse kunstenaars. Van 17 augustus tot 6 september exposeer ik er samen met Willem den Dunnen uit Leeuwarden. We laten hier de werken zien waarmee we bekend zijn geworden. Ik exposeer er mijn bronzen beeldhouwwerken vol humor, krachtig en vaak met een verrassingselement. Surrealistisch en met een duidelijke eigen stijl. Dieren met menselijke elementen en omgekeerd. Mijn kijk op de wereld zie je terug in mijn beelden. Een duidelijk voorbeeld hiervan is ‘That’s life’, een werk dat aangeeft hoe ik denk over de omgang van mensen met elkaar, te zien tijden deze expositie in Brugge.

Thats Life Tineke Thielemans

Je bent van harte welkom wordt bij de opening van deze expositie in het Museum de Oude Sint Jan op zaterdag 19 augustus van 15.00 tot 18.00 uur in Brugge. De expositie wordt geopend door galeriedirecteur de heer Amedeo Arena.